Ετήσιος απολογισμός εθελοντικών δράσεων 2020

976 248 VICTUS Networks

Και το 2020 ενώσαμε τις δυνάμεις μας και με την καρδιά μας συμμετείχαμε ενεργά!

Για πρώτη φορά όλες οι δράσεις της ομάδας μας έγιναν….digital, τηρώντας όλα τα κατάλληλα μέτρα Υγείας & Ασφάλειας, συνεχίζοντας την ενεργή μας συμμετοχή από το γραφείο αλλά και απ’ το σπίτι με τις οικογένειές μας..
για πρώτη φορά μικροί και μεγάλοι συμμετείχαμε σε δράσεις χωρίς όριο ηλικίας και περιορισμό ατόμων..
ήρθαμε ουσιαστικά κοντά παρά την φυσική απόσταση και είχαμε την ευκαιρία να προσφέρουμε ακόμα και κάτω από αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες..
συνεχίσαμε δυναμικά και με μεγάλη συμμετοχή για μία ακόμα χρονιά τις πράξεις προσφοράς της VICTUS με άμεσο κοινωνικό αντίκτυπο…
Καταφέραμε να ενισχύσουμε και φέτος, μία δύσκολη χρονιά για όλους, το έργο και τις πρωτοβουλίες μη κερδοσκοπικών οργανισμών που έχουν ως στόχο το κοινό καλό, δίνοντας στους ανθρώπους μας τη χαρά της προσφοράς!

1ST NFL Virtual Run 2020

Δώσαμε αξία σε κάθε digital βήμα

Για άλλη μια χρονιά τρέξαμε για καλό σκοπό! Η Victus RunningTeam συμμετείχε στον πρώτο ψηφιακό αγώνα του Νο Finish Line Athens και μετέτρεψε τα χιλιόμετρα σε έμπρακτη υποστήριξη παιδιών που το έχουν ανάγκη!
Μέσα από μικρές ή μεγάλες αποστάσεις, απ’ όπου και να βρισκόμασταν, στηρίξαμε το έργο της οργάνωσης Μαζί για το Παιδί, κάνοντας για ακόμα μια χρονιά κάθε βήμα, ακόμα και ψηφιακό, πολύτιμο.

1 Victus running team

95 δρομείς

Αμέτρητα ψηφιακά βήματα

Δημιουργία Kit Yγιενής – Emfasis

Γιατί η πρόσβαση σε είδη προσωπικής υγιεινής δεν είναι εύκολη για όλους

Η διασφάλιση της υγιεινής σε δύσκολες καταστάσεις για ανθρώπους με μη ευνοϊκές συνθήκες διαβίωσης, αποτέλεσε την πρώτη ψηφιακή μας αποστολή για το 2020.
Έτσι, προσπαθήσαμε να κάνουμε την καθημερινότητα τους λίγο καλύτερη φροντίζοντας γι αυτούς μέσα από τη δημιουργία & δωρεά kit υγιεινής που περιλάμβαναν χρήσιμα είδη ατομικής φροντίδας.
Συμβάλλοντας ενεργά στο έργο της ΜΚΟ Emfasis & μέσω του ειδικού webinar, ενημερωθήκαμε σχετικά με το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μόνοι μας ένα ολοκληρωμένο kit από το σπίτι, στέλνοντας μαζί με κάθε πακέτο τη δική μας ευχή με σκοπό την ψυχολογική στήριξη των συμπολιτών μας.

24 εθελοντές

27 ώρες εθελοντισμού

> 100 Kit υγιεινής

Bake 4 Good- Emfasis

Μικροί και Μεγάλοι φουρνίσαμε για Καλό Σκοπό

Συνεχίσαμε την προσφορά σε ομάδες ανθρώπων που το έχουν ανάγκη υποστηρίζοντας το έργο της Emfasis για δεύτερη συνεχόμενη φορά.
Μέσα από την δράση Bake 4 Good, με ενεργή συμμετοχή τόσο των εργαζομένων της Victus όσο και των οικογενειών τους, «φουρνίσαμε» παρέα με αγαπημένους μας, ενισχύσαμε το αίσθημα της προσφοράς σε περιόδους κρίσιμες και πρωτόγνωρες για όλους, μεταφέροντας παράλληλα στα παιδιά μας τη χαρά της αλληλεγγύης!

17 εθελοντές

35 ώρες εθελοντισμού

250 παρασκευάσματα

Τράπεζα αίματος Victus

9η Εθελοντική Αιμοδοσία Victus

Συνεχίσαμε και φέτος, παρά τις προκλήσεις και τις πρωτόγνωρες συνθήκες, το πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας – Τράπεζας Αίματος της εταιρίας μας, μέσα από την 9η εθελοντική αιμοδοσία της Victus Network που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις μας στην Παλλήνη.
Οι εθελοντές αιμοδότες της ομάδας μας, χάρισαν δύναμη, ζωή και ελπίδα για ακόμα μια χρονιά! Η συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά γεγονός που στις μέρες μας έχει ιδιαίτερη αξία λόγω των διαφορετικών και κρίσιμων καταστάσεων που αντιμετωπίζουμε..
Και αυτή τη χρονιά, προσφέροντας μόνο δέκα λεπτά από τον χρόνο μας, δωρίσαμε σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη το πολυτιμότερο αγαθό, προσφέροντας συνολικά 14 φιάλες αίματος.

23 αιμοδότες

Συγκεντρώσαμε 23 μονάδες αίματος

14 φιάλες αίματος προσφέρθηκαν

Make A Wish

Κάναμε πραγματικότητα την ευχή του μικρού Ιάσωνα

H τελευταία δράση για το 2020 ήταν και η πιο συγκινητική γιατί μας υπενθύμισε πως αν το πιστέψουμε πραγματικά οι ευχές μας μπορούν να γίνουν πράξη!
Έτσι, η φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα της Victus πλημμύρισε από ευχές και συναισθήματα!
Mέσα από τα αστέρια του Μake A Wish κάναμε πραγματικότητα την ευχή του μικρού Ιάσωνα, ενώ μέσα από το video της ομάδας εθελοντών μας, μεταφέραμε το μήνυμα της προσφοράς & της ελπίδας τόσο εσωτερικά όσο όμως και στους εξωτερικούς μας συνεργάτες.

10 εθελοντές

400 αστέρια

Η ευχή του μικρού Ιάσωνα έγινε πράξη

Για την ομάδα μας ο εθελοντισμός δεν είναι απλά μια πράξη με θετικό πρόσημο, είναι μια ανάγκη που μας καθοδηγεί και πηγάζει βαθιά από την θέλησή μας για προσφορά.
Και όταν οι εταιρικές αξίες συμβαδίζουν με τους προσωπικούς στόχους των εργαζομένων τότε ΜΑΖΙ πετυχαίνουμε περισσότερα!